Lazer Epilasyon

Lazer epilasyonda Champion marka diode sistem lazer epilasyonla çalışıyoruz. Diode sistem tercih etmemizin temel nedeni en koyu tenlerdeki en ince kılları bile görebilme yapısına sahip olmasıdır. 

Acıyı minimuma indirmek ve lazer epilasyonu en konforlu hale getirmek için buz tarama başlığı kullanıyoruz. Kadın-erkek olarak cinsiyet seçimini, işlem yapılacak bölge seçimini, kıl kökü kalınlığı ve ten rengi gibi bütün verilerinizi yapay zeka altyapısı ile çalışan cihazımıza kaydediyoruz. 

İnsan işçiliğini azaltarak riski ortadan kaldırıyor ve cihaz bize bütün verilerin analizini yaparak çalışmamız gereken joule ve atış hızı ayarını otomatik olarak ayarlıyor. 

Akabinde verileriniz doğrultusunda kişiye ve bölgeye özel olarak oluşturulmuş periyodik tablo eşliğinde ilerliyoruz. 

İlk üç seansınızı aylık periyotlarla planlıyoruz. dördüncü seansınızı kırkbeş gün sonra beşinci seansımızı 60 gün vadeyle düzenli periyotlarla arttırarak planlıyoruz ki daha uzun vadede sağlıklı sonuçlar elde edelim.

 

Lazer Epilasyon Galeri

İğneli Epilasyon

Çanakkale güzellik salonu Kleopatra Güzellik ailesi olarak siz Çanakkale halkını kaliteli hizmetlerle buluşturma üzerine Çanakkale’ye güzellik sektörü anlamında yeni bir soluk getirme üzerine çalışmalar yapmaktayız. Çanakkale güzellik salonu denilince akla bir çok işlem gelmektedir. Hizmet sektörü alanında yer alan Çanakkale güzellik salonu Kleopatra Güzellik sizlere VİP hizmetler sunmaktan, Dünya markaları olarak adını güçlü anlamda duyurmuş olan Champion, Nurederm, Ceres, Schrammek, Genosys, Theraderm gibi üst segment markalarla hizmet vermekten gurur duyarız.

Çanakkale güzellik salonu olarak saf güzellik, doğal güzellik duru güzellik var olanı koruma ve geliştirme üzerine ilerliyoruz. 
Çanakkale kalıcı makyaj alanında en kaliteli hizmetleri sunmaktan keyif duyuyoruz. Çanakkale mix teknik kaş işlemimizde alanında uzman donanımlı, eğitimli ve profesyonellerden hizmet aldığınızı belirtmekten onur duyarız.  Çanakkale kaş silme, Altın oran kaş tasarımı alınırken hata yapılmış, formu bozuk, simetrisi düzgün olmayan asimetrik kaşlarınızla artık yaşamınıza devam etmenize gerek yok. Çanakkale kaş silme, Çanakkale altın oran kaş tasarımı, Çanakkale ölçülü kaş dizayn, Çanakkale hatalı işlem düzeltme, Çanakkale hatalı kaş düzeltme,Çanakkale hatalı kaş silme, Çanakkale hatalı microblading silme Çanakkale Powder brows Çanakkale microblading Çanakkale pudralama Çanakkale gölgelendirme Çanakkale kaş kontür Çanakkale Dudak renklendirme…
Çanakkale güzellik salonu kleopatra güzellik ailesi olarak saf güzellik duru güzellik doğal güzellik mottosu ile ilerlemeyi hedef alıyoruz. Bu anlamda sizlere Çanakkale Güzellik salonu olarak hizmet vermekte olduğumuz Kleopatra Güzellik salonumuzda yaptığımız iğneli epilasyon işlemimizle ilgili bilgilendirmek isterim.
Çanakkale İğneli epilasyon kalıcı kıl yok etme teknolojisi olarak kullanılan tek yöntemdir. tüm vücut için uygundur. genellikle küçük bölgeler için veya lazer epilasyon sonrasında seanslar bitince önerdiğimiz bir tekniktir. Kalan kıllarınız için kalıcı bir çözüm istiyorsanız bu teknikle muhakkak tanışmalısınız.
Çanakkale güzellik salonu denilince en çok akla gelen işlemler, kalıcı makyaj, henna brows, kirpik lifting, lazer epilasyon, iğneli epilasyon, cilt bakımı, cilt tedavileri, onarıcı bakımlar, bölgesel zayıflama, bölgesel incelmedir. bu anlamda Çanakkale merkezde bulunan güzellik salonumuzda Çanakkale’ye güzellik salonu anlamında yeni bir soluk getirme üzerine çalışmalar yapmaktayız. Shrammek, Genosys, Theraderm, Ceres gibi üst segment markalarla çalışmaktayız. Çalıştığımız markaların tüm ürünlerini ve kabin bakımlarını VİP hizmet olarak sunmaktayız. daha detaylı bilgi almak için merkezimize gelebilir veya bizleri arayarak iletişime geçebilirsiniz. 

İğneli Epilasyon Galeri